De nieuwe Mazda SUV CX-9

2008/11/18 door Bas in NIEUW, USA IMPORT

De Mazda CX-7 kennen we nu al even, maar de CX-9 is helemaal nieuw.



De eerste exemplaren van de nieuwe Mazda CX-9 zijn nu onderweg. Deze nieuwe CX-9 is de nieuwe aanwinst voor de 7 persoons SUV markt. De verwachte prijs zal starten rond de E 58.000,- voor de Sport uitvoering met 4 wielaandrijving.



De CX-9 is voorzien van een aluminum 3.5-liter V6 motor met 263 pk. Deze motor wordt gecombineerd met een 6-bak automaat in combinatie met voor- en vierwielaandrijving.



Er zijn drie uitrustingsnivo's; Sport, Touring en Grand Touring. Alle modellen hebben drie-zone climate control, electrische ramen, electrisch bedienbare buitenspiegels, cruise control en zwart of beige bekleding. Ook standaard zijn de Roll Stability Control (RSC), Anti-lock Brakes (ABS), Dynamic Stability Control (DSC), traction control (TCS) en zij-arbags.



Bijgaande foto laat de CX-7 en CX-9 op een foto zien. bijgaand filmpje gaat ook over de CX-7



Het Sport model is voorzien van 18-inch aluminum wielen en halogeen lampen. De Touring heeft ook lederen bekleding, electrisch verstelbare stoel en Blue Tooth techniek.



De Grand Touring heeft alles wat de Sport en Touring ook heeft en als extra 20-inch wielen, regensensor, alarm systeem, knipperlichten in de buitenspiegels, geheugen standen voor de bestuurdersstoe, Mazda Advanced Keyless Entry en Start System, houtafwerking dashboard, indirecte dashboard verlichting and alu afwerking op de console.


Share/Save/Bookmark