Auto verkopen

2015/06/03 door Bas in auto verkopen, NIEUWS

De heilige koe. Het moment dat je hem voor het eerst zag. In exact de kleur en uitvoering, voorzien van de juiste toeters en bellen, helemaal jouw smaak. Helemaal jou. Die geur. De eerste kilometers. Laten zien aan de buurman wat die allemaal wel niet kan. Al die verborgen opberg vakjes. Eens komt er een moment dat die het vel;d moet ruimen voor een ander exemplaar.

Gezinsuitbreiding, nieuwe hobby, verandering van werk waardoor je niet meer zo veel hoeft te rijden, de aanschaf van een caravan, ouderdom en gebreken. Allemaal redenen om de heilige koe eens te vervangen. Maar hoe pak je dat aan?

De dealer geeft te weinig inruil, de particulieren op de advertentiesites doen alleen fantasie biedingen, het bezoeken van tientallen garages kost te veel tijd. Wat zou het mooi zijn als je vanuit de luie stoel met een paar drukken op de knop in een keer duizend autobedrijven kon benaderen.

Auto verkopen via website
Nu is er een website die de mogelijkheid bied de auto eenvoudig via internet te verkopen. Door de auto aan te melden op ikwilvanmijnautoaf.nl wordt deze 48 uur lang ter taxatie aangeboden aan louter officiële autobedrijven. Het voordeel daarvan is dat een correcte afwikkeling gewaarborgd is, er een goede prijs wordt gerealiseerd, je de auto snel kunt verkopen en dat er geen fantasiebiedingen worden gedaan.

Meer dan 1.000 autoinkopers
De meer dan duizend autodealers worden 48 uur lang geconfronteerd met de auto met behulp van een Twitter.com account, RSS feeds, e-mails en een afgeschermde autoveiling via een website. Op deze manier worden biedingen op de auto verzameld en het hoogste bod wordt gratis en vrijblijvend via een e-mail bericht teruggekoppeld naar de klant waarna deze de auto eenvoudig kan verkopen.

Eenvoudig auto verkopen
De eigenaar van de auto heeft nu 48 uur de tijd om te beslissen of deze in wil gaan op het voorstel en de auto wil verkopen. Bij vragen over het verkopen van de auto kan deze via het telefoonnummer 053-7118003 met contact opnemen met de gratis ikwilvanmijnautoaf.nl klantenservice. Als de eigenaar wil ingaan op het bod en de auto wil verkopen dan kan de eigenaar de auto eenvoudig verkopen door op de ‘auto verkopen’ button in de e-mail te klikken.


Share/Save/Bookmark