Autdoor SUV steunt Kans voor een Kind

2007/01/10 door Bas in
Bron: Kans voor een Kind

Op zondag 21 januari aanstaande gaan wij, Niels & Bas Oude Luttikhuis (eigenaren van Autdoor SUV te Almelo), deelnemen aan de Arctic Challenge 2007.



Deze rit brengt ons in één week van Lichtenvoorde via de Scandinavische landen naar de poolcirkel en via Rusland en Polen en weer terug naar Nederland. De Arctic Challenge is geen snelheidswedstrijd, maar een navigatierit waarbij men zich moet houden aan de plaatselijke verkeersreglementen.



De klassering vindt plaatst met behulp van een voertuig, dat gemonteerd is in elk van de twintig voertuigen die deelnemen aan deze Challenge. Meer informatie hierover is te vinden op de officiële website www.arctic-challenge.nl.



Wij willen deze rit gebruikten om geld bij elkaar te brengen voor de Stichting Kans voor een Kind.



Doel van de stichting "Kans voor een Kind"

Stichting Kans voor een Kind stelt zich ten doel om blijvend en structureel hartenwensen van lijdende Twentse kinderen vervullen. (www.Kansvooreenkind.nl )



Graag bieden wij ook u de mogelijkheid te participeren in dit project. Wij kunnen u naar wens gratis logovermelding op de auto aanbieden.



De auto waarmee we deze monsterrit zullen volbrengen is een nieuwe Kia Sorento. Ook bieden wij uitgebreide naamsvermelding op de speciale Autdoor SUV Arctic Challenge site, te weten www.autdoorbelowzero.nl. Er wordt in diverse media veel aandacht geschonken aan deze Challenge. Er zal een camerateam meerijden tijdens de Challenge en ook zal er in diverse bladen en radioprogramma's aandacht geschonken worden aan dit evenement.



Hoe kunt u de stichting "Kans voor een Kind" steunen?

Om de stichting te steunen dient u een minimale bijdrage te doen van € 100,-. Het totaalbedrag wordt gedoneerd aan het eind van de Challenge. U dient het bedrag over te maken naar SNS 90.47.76.824 t.n.v. 't Wagenhuys / Autdoor SUV te Almelo o.v.v. "Bijdrage Arctic - Kans voor een Kind".



Vervolgens plaatsen wij u naam/banner op onze site en op de auto. Het logo en uw gegevens mag u mailen naar info@autdoor.nl. De sluitingsdatum is dinsdag 16 januari 2006 om 12:00 uur.



Bedrijven die de stichting in deze steunen zullen een uitnodiging ontvangen voor de teampresentatie op donderdag 18 januari in Almelo, de start op 21 januari in Lichtenvoorde en de finish op 28 januari in Hilversum.



Team presentatie:

Donderdag 18 januari om 20:00 uur organiseren wij een teampresentatie bij Autdoor SUV te Almelo. Locatie: Frederik van Eedenstraat 54. Bij deze bent u alvast van harte uitgenodigd om deze presentatie bij te wonen.



Graag zien wij uw sponsoring voor de stichting Kans voor een Kind tegemoet, alvast bedankt voor uw bijdrage,

Autdoor SUV



Niels & Bas Oude Luttikhuis

info@autdoor.nl



www.autdoor.nl

www.autdoorbelowzero.nl

www.arctic-challenge.nl



Met vriendelijke groet,




Share/Save/Bookmark