Pick up of Truck? International CXT

2008/12/08 door Bas in GESTOORD, USA IMPORT
Bron: YouTube - Autotrader

Heeft de buurman een Hummer gekocht en heb je daarom behoefte aan een nóg grotere auto? Koop dan een Interational CXT; de grootste pick-up ter wereld.



International is in Amerika een bekende vrachtwagenfabrikant. Het bedrijf heeft een heel assortiment – naar Europese maatstaven – enorme vrachtauto´s. Dat deze creatie ook geen kleintje is spreekt voor zich: de lengte is 6,5 meter en de hoogte 2,75 meter.



De CXT pick-up staat op dezelfde basis als een kiepwagen. Hij heeft 4-wielaandrijving en hij remt op luchtdruk. De CXT biedt riante ruimte aan 5 personen.



Bij de international CXT is zo´n beetje alles mogelijk. De eigenaar kan bij de fabrikant de auto geheel naar eigen wens laten spuiten, er is een lederen interieur, uitermate luxueuze ´captain seats´, een opklapbare bank die als bed kan worden gebruikt, een uitklapbaar dvd-scherm en – natuurlijk – een achteruitrijcamera.



De International CXT is voorzien van een een 7,6-liter dieselmotor met 220 pk en een maximum koppel van 734 Nm. Door veranderingen aan de turbo, zijn hogere motorvermogens ook mogelijk.

Als potentiële klantenkring voor deze grootste pick-up ter wereld ziet International mensen die werkzaam zijn in de bouw, bij de aanleg van tuinen of bijvoorbeeld bootracers.



Share/Save/Bookmark