Ford Explorer verkopen? Verkoop hem via ikwilvanmijnFORDaf.nl

2009/09/09 door Bas in auto verkopen
Bron: www.ikwilvanmijnFORDaf.nl

Ruim 2 jaar geleden is de auto inkoop service ikwilvanmijnFordaf.nl gestart. Meer dan honderddertigduizend personen- en bedrijfsauto’s zijn sindsdien getaxeerd en er worden er momenteel tientallen auto’s per dag verkocht. Vooral particulieren, maar ook ZZP-ers en het MKB deze auto inkoop website goed te vinden.

Het ontslag van een vertegenwoordiger, een auto van de zaak, een tegenvallende inruilprijs bij de dealer en bijvoorbeeld een sterfgeval in de familie kunnen een van de redenen zijn om de auto te verkopen. De resultaten van een gewone advertentie op internet valt vaak tegen en het adverteren zelf wordt ook steeds prijziger. Een nieuwe eigenaar voor de auto vinden blijkt dan vaak best moeilijk.

Autoinkoop bedrijven
De internetsite ikwilvanmijnFordaf.nl kan dan een oplossing zijn. Op deze website zijn meer dan duizend autodealers aangesloten. Deze brengen binnen achtenveertig uur een bieding uit. Het ontvangen van dit vrijblijvende inkoopbod is geheel kosteloos. Ook als u daadwerkelijk tot verkoop overgaat dan blijft het geheel gratis voor u als verkoper.

Doordat ruim duizend autodealers een bod doen krijgt u altijd een hoger voorstel dan als er bijvoorbeeld maar 1 dealer een bod doet. Dit komt doordat al deze autodealers hun eigen specialisme hebben. Er zitten dealers bij van bepaalde merken, bedrijfsautospecialisten, specialisten in een bepaald merk maar ook specialisten in een bepaald type auto zoals stationcars of busjes.

Gratis klantenservice
ikwilvanmijnFordaf.nl heeft een gratis telefonische helpdesk. Deze is elke werkdag te bereiken van negen tot negen uur en op zaterdag van negen tot vijf uur en zullen u graag van advies voorzien.

Exact inkoopbedrag
Bij ikwilvanmijnFordaf.nl krijgt u een exact inkoopbedrag dat op de cent nauwkeurig wordt word uitbetaald, mits de auto overeenkomt met de beschrijving. U weet dus van tevoren precies waar u aan toe bent. Dat geeft een goed gevoel over de afwikkeling.

Ford ervaring
Doordat er met meer dan duizend autoinkoop bedrijven wordt samengewerkt is er tienduizenden jaren autoinkoop ervaring voorhanden. De autobedrijven waar mee samengewerkt wordt zijn de grootste autoexporteurs, autodealers en autohandelaren in Nederland en België. Ook wordt er uitsluitend samengewerkt met RDW erkende bedrijven en is de website zelf aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk.

Gratis auto verkopen
Ervaar het zelf ook en meld vandaag je auto nog aan op ikwilvanmijnFordaf.nl en ontvang ook gratis en vrijblijvend een bod. U zult zien, een auto verkopen was nog nooit zo makkelijk. Een auto verkopen doe je hier! Verkoop uw auto vandaag nog. Er is bijvoorbeeld veel vraag naar de FORD S-Max, Focus, Mondeo, Fiesta, Transit en Courier maar ook de Ford Ka is erg gewild.


Share/Save/Bookmark