de -Piet Boon- Range Rover Sport

2008/11/18 door Bas in AKTIE MODEL, PIMPED
Bron: Autdoor


ALMELO - Land Rover en de Nederlandse vormgever Piet Boon hebben een duurzame samenwerking gesloten. Een van de resultaten is een speciale uitvoering van de Range Rover Sport. Piet Boon heeft de luxe 4x4 naar zijn handelsmerk aangekleed. Als cadeau ligt voor de 15 kopers, want meer auto's zijn er niet, een exclusieve tassenset achterin.



De SUV is Piet Boon Design Edition Range Rover Sport gedoopt. In deze uitvoering beschikt de mastodont over een donkergrijze High Solid lak; hoekige, dubbele uitlaat en roof bars van geborsteld roestvrijstaal. Daarnaast is een PB Edition-badge aangebracht en zijn de stoelen voorzien van Piet Boon lederen bekleding. Diverse interieurdetails zijn in zwart en Future-Paint (RVS/Alloy look) uitgevoerd.



De Piet Boon Design Edition Range Rover Sport is gebaseerd op het topmodel van de lijn met V8 Supercharged-motor. Land Rover vraagt 15.000 euro extra voor de aankleding. Een standaard Sport V8 Supercharged kost E 108.200,-. Bestel hem snel bij Autdoor want op is op.


Share/Save/Bookmark